13 maart 2020

Kerkdiensten afgelast

Om verschillende redenen, waaronder het besluit van de Federale overheid, heeft de Kerkenraad van de Protestantse Kerk Brussel besloten om de kerkdiensten van zondag 15 maart, van 22 en 29 maart, als ook van 5 april (Palmzondag) niet te laten doorgaan. We realiseren ons dat dit een ingrijpend besluit is.

Hoe lang de opschorting van onze kerkdiensten als voorzorgsmaatsregel tegen een mogelijke uitbreiding van het Coronavirus precies zal duren, valt op dit moment nog niet te zeggen.
De Kerkenraad neemt zich voor om u allen daarvan via e-mail op de hoogte te houden.
Natuurlijk heeft niet iedereen e-mail. Daarom vragen we u om anderen en elkaar met enige regelmaat op te bellen of op andere manieren (Skype, WhatsApp enz.) de onderlinge relaties te onderhouden.
Ook als predikant hoop ik met velen van u langs deze wegen contact te hebben.

De Kerkenraad denkt na over mogelijkheden om in de tijd waarin de kerk gesloten zal zijn, Woord en bezinning met u te delen. Over de vormen waarin we dit hopen te doen, zullen we in de komende dagen afspraken maken. Natuurlijk zullen we u dit zo snel mogelijk laten weten.

Als Kerkenraad realiseren we ons dat deze tijd voor velen van u erg zwaar is, vooral voor de ouderen en de zieken onder u. Sommigen van u kunnen bijna geen bezoek meer ontvangen.
We willen hen en ons allen als broers en zusters van het ene huisgezin opdragen aan God, in de hoop op vrede die ons eigen vermogen te boven gaat – en we hopen samen met u alles in het werk te stellen om elkaar uit een dreigend isolement te verlossen.

Het ga u allen goed! Moge de liefde van God en de genade van Jezus Christus u allen omgeven!

Namens de Kerkenraad: ds. Douwe Boelens

Erediensten

(Alle diensten beginnen om 10.15 uur, tenzij anders aangegeven.)

Agenda

Kerkdiensten online volgen

Als u op uw beeldscherm een kerkdienst wilt bekijken of beluisteren, kunt u dat doen via Erediensten > Opnames.

 

Visie- en Beleidsplan 2020-2025

Website Bethlehemkerk Anderlecht

Facebookpagina PKB

Bijbeltekst van de dag

Hij zorgt voor mensen die goed leven, hij beschermt hen tegen gevaar.
Top
Copyright 2022 Protestantse Kerk Brussel / Privacybeleid