27 januari 2016

Pastoraat in onze gemeente

Mededeling van de predikanten

Geachte gemeenteleden,
We horen soms vragen of opmerkingen over het aantal huisbezoeken dat we afleggen. Het lijkt alsof bepaalde gemeenteleden regelmatig door hun dominee worden bezocht, terwijl dat met anderen niet gebeurt.

Op die vraag willen we graag een antwoord geven: met voorkeur en voorkeursbehandeling heeft het niets te maken. Waar het wel mee te maken heeft, is de informatie die bij een predikant terechtkomt.
Wij beiden vinden het belangrijk en zinvol om huisbezoeken af te leggen, en zouden het eigenlijk meer willen doen – maar wij worden daarin belemmerd door een volle agenda.
Om te voorkomen dat gemeenteleden, jong of oud, te lang of tevergeefs op een bezoek wachten, hebben we uw hulp nodig! We vragen u, of u het zelf wilt aangeven als u of iemand in uw omgeving behoefte heeft aan een pastoraal bezoek.

U kunt dat in de kerk, telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven. De betreffende predikant zal dan zijn/haar uiterste best doen om op korte termijn een afspraak te maken.

Met hartelijke groet,
ds. Douwe Boelens en ds. Anne Kooi

Erediensten

(Alle diensten beginnen om 10.15 uur, tenzij anders aangegeven.)

Kerk in tijden van corona

Mocht u in deze tijden van Corona – met alle beperkingen van dien! – behoefte hebben aan een luisterend oor, dan kunt u contact opnemen met onze kerk via telefoon of e-mail (zie: Contact).

Als u op uw beeldscherm de livestream van een kerkdienst wilt volgen, kunt u daar naartoe gaan via Erediensten > Opnames.

 

Visie- en Beleidsplan 2020-2025

Website Bethlehemkerk Anderlecht

Facebookpagina PKB

Bijbeltekst van de dag

Blijf toch wakker! Bid God om kracht, zodat je geen verkeerde keuze maakt. Want jullie willen wel het goede kiezen, maar jullie zijn zwak.
Top
Copyright 2020 Protestantse Kerk Brussel / Privacybeleid