13 mei 2021

Dauwtrappen 2021

Met Hemelvaart, donderdag 13 mei, kwam een behoorlijke groep jongeren ‘s ochtends om 6.00 uur bij mevr. Annemarie Haverkorn in Wemmel bijeen om een fikse wandeling te maken.
Het was heerlijk wandelweer die ochtend. De wandeling – met stiltemomenten en poëzie – stond onder leiding van dhr. Ko van der Meer. Apart van deze wandeling was er ook een wandeling voor iets oudere gemeenteleden.
Bij terugkomst wachtte een uitstekend ontbijt.
Om ongeveer 9.45 begon een informele eredienst onder leiding van Bram Meertens en Gijs Bleijenberg. Er werd gezongen, gelezen, gebeden en gepraat.
Zolang de dienst duurde, was het alleszins goed weer: goed genoeg om buiten te kunnen zitten.
Mevr. Annemarie Haverkorn verdient ons respect dat zij al bij zoveel gelegenheden haar huis en haar tuin heeft geopend voor gemeenteactiviteiten. Onze hartelijke dank daarvoor!
We hopen volgend jaar deze traditie opnieuw voort te kunnen zetten.

ds. Douwe Boelens

Erediensten

(Alle diensten beginnen om 10.15 uur, tenzij anders aangegeven.)

Kerk in tijden van corona

Mocht u in deze tijden van Corona – met alle beperkingen van dien! – behoefte hebben aan een luisterend oor, dan kunt u contact opnemen met onze kerk via telefoon of e-mail (zie: Contact).

Als u op uw beeldscherm de livestream van een kerkdienst wilt volgen, kunt u daar naartoe gaan via Erediensten > Opnames.

 

Visie- en Beleidsplan 2020-2025

Website Bethlehemkerk Anderlecht

Facebookpagina PKB

Bijbeltekst van de dag

Blijf toch wakker! Bid God om kracht, zodat je geen verkeerde keuze maakt. Want jullie willen wel het goede kiezen, maar jullie zijn zwak.
Top
Copyright 2020 Protestantse Kerk Brussel / Privacybeleid