Bijzondere Gemeentevergadering over het Visie- en Beleidsplan 2020-2025

18 oktober 2020, 11.15 uur

Hierbij nodigt de Kerkenraad van de Protestantse Kerk Brussel alle leden hartelijk uit voor een bijzondere Gemeentevergadering welke op zondag 18 oktober a.s. na de eredienst zal plaatvinden. Het enige agendapunt zal zijn het Beleidsplan 2020-2025, dat is opgesteld in het kader van het project ‘Gemeente in Perspectief’.
Een ‘hoorzitting’ over het ontwerp voor dit Beleidsplan zal plaatsvinden op zondag 4 oktober a.s. na de dienst. U bent op beide bijeenkomsten van harte welkom!

de Kerkenraad

Kerk in tijden van corona

Mocht u in deze tijden van lockdown – met alle moeilijkheden van dien! – behoefte hebben aan een luisterend oor, een persoon om mee te praten, dan kunt u contact opnemen met onze kerk via telefoon of e-mail (zie: Contact).

 

Voor een bezoek aan de kerk op een zondagochtend kunt u zich opgeven bij het Kerkelijk Bureau. Er is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor kerkbezoekers.

 

Als u op uw beeldscherm de livestream van een kerkdienst wilt volgen, kunt u daar naartoe gaan via Erediensten > Opnames.

 

 

Visie- en Beleidsplan 2020-2025

Website Bethlehemkerk Anderlecht

Facebookpagina PKB

Bijbeltekst van de dag

Als één van beiden valt, dan helpt de ander hem weer overeind. Maar als je alleen bent, kan niemand je weer overeind helpen.
Top
Copyright 2020 Protestantse Kerk Brussel / Privacybeleid