Nieuw in de kerk?

Welkom in onze kerkgemeente! We vinden het enorm leuk om nieuwe mensen te ontvangen in onze gemeente. Omdat we ons kunnen voorstellen dat u als nieuwe bezoeker vragen heeft leggen we op deze site meer uit. Lees verder over de identiteit en geschiedenis van onze kerk in de subkopjes van deze pagina.

Heeft u vragen die onbeantwoord blijven of wilt u zich aanmelden als lid? Gebruik dan het contactformulier onderaan deze pagina.

– Ds. Douwe Boelens, predikant

Erediensten

Ons kerkgebouw aan de Nieuwe Graanmarkt 8 in Brussel.

Op zondagen om 10.15 uur vinden onze kerkdiensten (“erediensten”) plaats in de kerkzaal op de eerste verdieping van onze kerk aan de Nieuwe Graanmarkt 8 in Brussel.

De diensten worden gehouden in het Nederlands en zijn vrij toegankelijk. Vanaf 10.00 uur is de inloop en om 10.15 uur begint de dienst.

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle aanstaande kerkdiensten. Bent u nieuw in de kerk? Schroom dan niet iemand aan te spreken.

 

Contactformulier

U heeft een keer onze dienst bezocht of u zou graag wat meer willen weten? Of wilt u zich aanmelden als nieuw lid?

Laat uw gegevens hieronder na en we contacteren u zo snel mogelijk.


  Erediensten

  (Alle diensten beginnen om 10.15 uur, tenzij anders aangegeven.)

  Kerk in tijden van corona

  Mocht u in deze tijden van Corona – met alle beperkingen van dien! – behoefte hebben aan een luisterend oor, dan kunt u contact opnemen met onze kerk via telefoon of e-mail (zie: Contact).

  Als u op uw beeldscherm de livestream van een kerkdienst wilt volgen, kunt u daar naartoe gaan via Erediensten > Opnames.

   

  Visie- en Beleidsplan 2020-2025

  Website Bethlehemkerk Anderlecht

  Facebookpagina PKB

  Bijbeltekst van de dag

  We weten dus dat God naar ons luistert als we hem iets vragen. We hebben God gevraagd om ons het eeuwige leven te geven. En we kunnen er dus zeker van zijn dat hij ons dat gegeven heeft.
  Top
  Copyright 2020 Protestantse Kerk Brussel / Privacybeleid