Word lid!

We vinden het enorm leuk om nieuwe mensen te ontvangen in onze kerkgemeente. Omdat we ons kunnen voorstellen dat u als nieuwe bezoeker vragen heeft leggen we op deze site meer uit. Lees verder over onze kerk in de subkopjes van het menu-item ‘Nieuw in de kerk?’. Heeft u vragen die onbeantwoord blijven of wilt u zich aanmelden als lid? Gebruik dan onderstaande contactformulieren.

Stel al uw vragen

U heeft een keer onze dienst bezocht of u zou graag wat meer willen weten?

Laat uw gegevens hier onder na en we contacteren u zo snel mogelijk.

  Meld u aan als lid

  Bent u geïnteresseerd om u aan te melden als lid van onze gemeente? Heel fijn! Via het onderstaande contactformulier kunt u uw interesse uiten, vervolgens nemen we spoedig contact met u op.

   Kerk in tijden van corona

   Mocht u in deze tijden van lockdown – met alle moeilijkheden van dien! – behoefte hebben aan een luisterend oor, een persoon om mee te praten, dan kunt u contact opnemen met onze kerk via telefoon of e-mail (zie: Contact).

    

   Voor een bezoek aan de kerk op een zondagochtend kunt u zich opgeven bij het Kerkelijk Bureau. Er is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor kerkbezoekers.

    

   Als u op uw beeldscherm de livestream van een kerkdienst wilt volgen, kunt u daar naartoe gaan via Erediensten > Opnames.

    

    

   Visie- en Beleidsplan 2020-2025

   Website Bethlehemkerk Anderlecht

   Facebookpagina PKB

   Bijbeltekst van de dag

   Als één van beiden valt, dan helpt de ander hem weer overeind. Maar als je alleen bent, kan niemand je weer overeind helpen.
   Top
   Copyright 2020 Protestantse Kerk Brussel / Privacybeleid