Orgelconcert in Zavelenborre

3 november 2018, 20 uur

Orgelkring Druivenstreek
Zaterdag 3 november om 20:00 uur
Orgelconcert in de Kapel van Zavelenborre met Annelynn Ballieu, Michel Goossens en Wouter Verheyden aan het orgel en medewerking van Maarten Vandenbemden, gitaar en Dina Verheyden, sopraan

Onze 25ste zomer ligt achter ons. Hij was warm. Zo warm dat werken lastig was en dat onze orgelplannen-voor-de-vakantie een beetje opgedroogd zijn. Ook de orgels zelf zijn nog aan het bekomen van de droogte en de extreme temperaturen. Ons klimaatbewustzijn is er eens temeer door geprikkeld.

Nu kijken we uit naar onze volgende concert, het vijfde al in de reeks ’25 jaar Orgelkring Druivenstreek’. En zoals steeds: toegang gratis.
Ons herfstconcert heeft in Zavelenborre zijn vaste stek. Vorig jaar weken we daarvan af omwille van de doortocht van een gasleiding naast de kapel. Leed dat intussen geleden is, zodat we ons ongestoord kunnen voorbereiden op een stevige afsluiter van 25 jaar Orgelkring.

Het programma zit nog in de (orgel)pijplijn. Aan afwisseling zal het zeker niet ontbreken. En we heffen het glas: op het mooie wat al is én op wat kan komen. Hartelijk welkom!

Ingezonden en aanbevolen door Hanneke Verploeg

Dagtekst

Erediensten

(Alle diensten beginnen om 10.15 uur, tenzij anders aangegeven.)

Agenda

Website van de Bethlehemkerk in Anderlecht

30 mei 2019 – ProFest in Gent