Kerkkriebels 2016, “Beelden van hoop”

23 oktober 2016, 10.15 uur

De datum van de Kerkkriebelszondag 2016 komt nu dichtbij. Op zondag 23 oktober wordt iedereen: kinderen, jongeren en ouderen, eventueel met vrienden/vriendinnen, in de kerk verwacht. Dan is er niet alleen een “anders dan anders” kerkdienst met aansluitend koffie drinken, maar ook een dienstenveiling en een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten, klaargemaakt door gemeenteleden!

Wilt u een exotisch of juist vertrouwd gerecht klaarmaken, neem dan contact op met mevr. Janneke Wilbrenninck.

De voorbereidingsgroep hoopt, dat deze zondag een mooie en vrolijke ontmoetingsdag wordt voor jong en oud. Het doel van deze dag is op een ontspannen manier samen zijn, maar vooral ook om geld bij elkaar te brengen voor het goede doel! Dat op zich is al een “beeld van hoop”. We laten ons verrassen hoe het thema “beelden van hoop” als een rode draad door deze dag zal lopen.

De helft van de opbrengst is voor de aanschaf van projectieapparatuur voor onze eigen gemeente. De andere helft wordt bestemd voor een project van het Protestants Sociaal Centrum (PSC). Wij vroegen hen om een project binnen hun werking voor te stellen.

Programma:
10.15 uur: speciale dienst voor jong en oud

11.15 uur: koffie

11.45 uur: dienstenveiling

13.00 uur: buffet

Voor de kinderen: Tombola met leuke prijsjes!

12.30 uur: pannenkoeken

13. 30 uur: trekking tombola

Dagtekst

Erediensten

(Alle diensten beginnen om 10.15 uur, tenzij anders aangegeven.)

Agenda

Hier de webstek van de Bethlehemkerk in Anderlecht

Zondag 9 december na de kerkdienst: Schrijfmarathon Amnesty